Honing rechts
Logo wespenbestrijding
youtube kanaal wespenbestrijding
Wespenbestrijding twitter
Bovenste balk wespenbestrijding
Bovenste balk wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding preventie middels bijenbekjes.Op deze pagina vertellen wij u meer over de verkoop, gebruik en nut van de bijenbekjes. Deze worden ook stootvoegroosters genoemd.
Bijenbekjes, een prima preventieve maatregel tegen wespen en muizen in uw spouw.
Door het plaatsen van deze roosters houdt u niet alleen de hinderlijke en schadelijke dieren buiten, maar behoudt u ook nog eens de juiste doorluchting. Dit omdat de roosters gewoon open zijn. Toch zijn deze openingen te klein voor dieren die zich in de spouw willen gaan nestelen.
In de muur van uw woning treft u open voegen aan ( stootvoegen ). Deze voegen zorgen voor een goede doorluchting van uw spouwmuur zodat zich daar géén vocht op kan hopen.
Toch hebben deze stootvoegen ook nadelige gevolgen. Een aantal soorten dieren en insecten kunnen zich gaan nestelen in de muur via deze stootvoegen. Dit zijn o.a.: Muizen, vleermuizen, wespen, bijen, hommels en hoornaars.

Om te voorkomen dat deze dieren zich gaan nestelen in de spouw, kunt u kleine roosters gaan plaatsen. Deze roosters staan bekend onder bijenbekjes en/of stootvoegroosters.
Deze bijenbekjes zijn verkrijgbaar bij ons in verschillende varanten. Hieronder geven wij u een overzicht van de soorten die wij voor u tot onze beschikking hebben.

Ook bestaat er de mogelijkheid om de bijenbekjes door ons te laten plaatsen bij u thuis. Afhankelijk van de hoeveelheid aan roosters die geplaatst moeten worden en welk type rooster, zal een geheel vrijblijvende offerte voor u worden opgesteld.
SpouwSafe® de enige juiste, originele, gepatenteerde, universele oplossing voor het verfraaien van de gevel en voor bescherming van de spouw tegen alle ongedierte, zoals bijen, wespen, hommels, ratten en muizen.
Het Bijenbekje van roestvrijstaal is praktisch onverslijtbaar. Geen veroudering, verkleuring of ouderdomsbreuken. Daarbij bijzonder esthetisch omdat het materiaal zich optisch aanpast aan de steen.

Altijd en in elke situatie plaatsbaar.
Het Bijenbekje kan tijdens het metselen worden geplaatst. Maar achteraf is eenvoudiger. Het mooiste resultaat wordt verkregen als de bijenbekjes voor het voegen worden geplaatst. De voeger heeft dan geen last van de open stootvoeg en kan het rooster naadloos opsluiten. De bijenbekjes zijn daartoe voorzien van voegvlakjes. Maar even eenvoudig kan het rooster na het voegen geplaatst worden. De voegvlakjes zorgen dan voor de aansluiting en voorkomen het ontstaan van een ongewenste opening. Het Bijenbekje is dus ook plaatsbaar in
bestaande woningen en gebouwen!

Vier borglippen zorgen ervoor dat het rooster niet door kinderen en/of ongedierte verwijderd kan worden en vier stootlippen zorgen voor de juiste plaatsingsdiepte.

Bijenbekje 5 cm p.st  € 1,80  Vanaf 20st.  € 1,60 p.st        Incl. Btw.
Bijenbekje 7 cm p.st  € 2,20  Vanaf 20st.  € 2,00 p.st        Incl. Btw.
Wij rekenen voor de verzending van bijenbekjes of SpouwSafe® € 6,95 aan verzendkosten.
Eenvoudig te plaatsen, zonder hulpgereedschap
Ongekende flexibiliteit, past in voegen van 5 to 24 mm breed
Uitmuntende klemming, is niet handmatig te verwijderen
Vormt zich keurig, ook in scheve stootvoegen
Fraai, naadloos aanzicht, een sieraad in de gevel
Standaard hoogtematen: 5, 6, 9 en 24 cm
Variabele hoogtematen, zelf eenvoudig passend te maken
Zeer sterk RVS verenstaal
Reken af met open stootvoegen.
Het bouwbesluit vereist een maximale breedte van 1 cm van openingen in de gevel om binnendringen van ratten en muizen te voorkomen. In de praktijk vormen open stootvoegen voor deze lastposten geen belemmering, SpouwSafe® wel.

SpouwSafe® 5 cm p.st  € 1,90  Vanaf 20st.  € 1,60 p.st        Incl. Btw.
SpouwSafe® 6 cm p.st  € 2,50  Vanaf 20st.  € 2,20 p.st        Incl. Btw.
SpouwSafe® 9 cm p.st  € 3,70  Vanaf 20st.  € 3,50 p.st        Incl. Btw.
SpouwSafe® 24 cm p.st  € 8,50  Vanaf 20st.  € 8,20 p.st        Incl. Btw.
Bestrijdingswinkel voor alle ongediertebestrijding producten.
Deze artikelen zijn verkrijgbaar in onze eigen webshop. Klik hier.