Honing rechts
Logo wespenbestrijding
youtube kanaal wespenbestrijding
Wespenbestrijding twitter
Bovenste balk wespenbestrijding
Bovenste balk wespenbestrijding

Wespenbestrijding

Wespenbestrijding.net
Informatie over de manier waarop wij bestrijden vanaf de eerste mail tot aan het einde.

Onze werkwijze voor het bestrijden van wespen.Vanzelfsprekend wilt u graag meer weten over het verloop van het proces vanaf het moment dat u contact
met ons opneemt tot het moment dat wij weer bij u de deur uit stappen.
Dit vind u op deze pagina.

1. De Mail, Sms, Whatsapp, Telefoon.


Allereerst neemt u contact met ons op via email, telefoon, sms, Whatsapp of het contact formulier. Zelf raden wij het formulier aan op de PC weergave ( op mobiel scherm kantelen ) aangezien wij dan meteen al uw gegevens binnen hebben. Bovendien kan de telefoon niet altijd door ons worden opgenomen omdat wij mogelijk bij een klant aan het bestrijden of uitleg aan het geven zijn.

Vervolgens beantwoord onze administratief medewerkster uw mail binnen 1 uur. Zij bied u daarin alvast een mogelijke datum en tijdstip aan. Doorgaans zal het beantwoorden binnen 15 minuten zijn.
Uiteraard kunt u hierin aangeven of dit u schikt en indien noodzakelijk wanneer u het beter uit komt.
Ook zal zij u meteen op de hoogte brengen van de hoogte van het verschuldigde bedrag van de bestrijding.
2. Planning.


Zodra uw afspraak vast staat dan verwerkt onze administratief medewerkster dit in de planning.
Zij kijkt bij wie u het beste op de route ligt en geeft dit aan de desbetreffende persoon door. In de meeste gevallen zal Jan Wiekens dit zelf zijn. Tevens draaid zij meteen de facturen uit en geeft deze aan de wespenbestrijder mee. ( op aanvraag voor bedrijven kan deze worden toegezonden ).
3. Naar de klant.


Wanneer alles rond is dan zal de bestrijder in de auto stappen en uw kant oprijden. De aankomst tijd kan iets afwijken van de afspraak ( kan eerder en kan later zijn ). Wanneer wij om welke reden dan ook opmerken dat wij meer dan 15 minuten later bij u aan zullen komen, dan berichten wij u dat telefonisch. Dit voorkomt dat u twijfelt over of de bestrijder wel komt.
4. Bij de klant.


Als de bestrijder bij u aan de deur komt dan stelt deze zich netjes en gepast voor.
Vervolgens laat u de bestrijder zien waar het nest zich bevind of waar u last heeft van de wespen. De bestrijder zal vervolgens met u doornemen hoe hij dit nest zal gaan bestrijden en u informeren over of het voor u veilig is om op afstand toe te kijken of niet.

De wespenbestrijder zal zelf eerst aandachtig kijken naar waar de wespen exact in en uit vliegen. Dit is meestal met het oog wel waarneembaar.
In sommige gevallen zal gebruik worden gemaakt van een endoscoop. Hiermee kan de bestrijder meer zicht krijgen op moeilijk begaanbare plaatsen. Een endoscoop is een kleine camera aan een felxibele slang die beelden maakt die vervolgens worden weergegeven op een display. ( Wij kunnen deze beelden opslaan in video / foto's zodat wij het u ook kunnen laten zien ).

Hierna zal het nest worden behandeld met het wespengif. ( Bij bijen word eerst gekeken naar een mogelijkheid tot verplaatsen ).
U mag het hele gebeuren vastleggen op foto en video. Wij maken daar géén enkel probleem van. Ook bent u geheel vrij in het publiceren hier van.

Wanneer het gif in het nest is aangebracht zal de bestrijder nog even blijven wachten en kijken hoe de wespen reageren bij of in het nest. Dit is noodzakelijk om te kijken of het gif daadwerkelijk goed bij het nest is aangebracht.
5. Na zorg.


Na de bestrijding volgt de nazorg. Tijdens deze nazorg zal de bestrijder eerst de plek van de wespenbestrijding netjes en schoon achter laten zodat u hier géén extra werk van heeft.

Vervolgens zal de bestrijder u nog enkele tips meegeven over hoeveel tijd het gif nodig heeft om in te werken en hoe om te gaan met eventuele huisdieren en kinderen. ( Dit omdat er suffe wespen naar beneden kunnen vallen ).

Ook heeft u de tijd om vragen te stellen die de wespenbestrijder u graag en begrijpbaar zal beantwoorden.
6. Einde bestrijding.


Aan het eind van de bestrijding zal de bestrijder u de factuur overhandigen en indien particulier zal het verschuldigde bedrag contant aan de bestrijder moeten worden voldaan. ( Tenzij vooraf middels factuur is afgesproken )
Daarna geeft de bestrijder u de hand en zal vervolgens op weg gaan om de volgende klant te verlossen van wespen.
contactpagina
endoscoop om het wespennest te vinden
wespenbestrijder
7. Eventuele nacontrole.


Een heel enkele keer wil het voorkomen dat het nest niet geheel vlekkeloos is bestreden.
Indien dit van toepassing is dan treden de vorige stappen weer opnieuw in werking. Het enigste verschil dat hierin plaats zal vinden is de betaling. Deze zal door de garantie komen te vervallen. Wij komen dus bij een nacontrole van een wespennest die niet goed is bestreden geheel kosteloos bij u terug.
Wij geven wij géén garantie wanneer u zelf het nest al heeft geprobeerd te bestrijden.
Of als de invlieg opening verstoord is met pur, kit of andere zaken waarmee de opening is afgedicht.


Kijk verder onder Disclaimer voor meer informatie over de garantie.
wespenbestrijding
wespenbestrijder
Klaar met wespenbestrijding
Klaar met wespenbestrijding